Welkom bij Belfius Direct Verzekeringen

Hartelijk dank voor je vertrouwen in Belfius Direct Verzekeringen, voorheen gekend als Corona Direct. Voor je Love zetten we ons elke dag voor de volle 100% in.

Ben je een begrafenisondernemer?

Welkom in ons netwerk! We kijken ernaar uit om met je samen te werken. Indien je nog geen klantenaanbrenger bent, vul dan dit formulier in, scan het en verstuur het naar klantendienst@belfiusdirect.be.

Ook voor vragen hierover kan je terecht op het hierboven vermelde e-mailadres. Onze accountmanagers Marc De Grauwe of Tom Vleugels nemen contact met je op.

Ben je al klant?

Heb je momenteel een Uitvaartverzekering van Funalia of Corona Direct? Weet dan dat de wijziging naar Belfius Direct Verzekeringen voor jou niets verandert. Je contractvoorwaarden blijven ongewijzigd gelden. Bij vragen over je contract, kan je terecht op klantendienst@belfiusdirect.be of op het nummer 02 244 23 23.

Ben je nog geen klant?

Heb je nog geen Uitvaartverzekering, maar wel een voorkeur voor een bepaalde begrafenisondernemer? Duid via de onderstaande website je begrafenisondernemer aan zodat je je gegevens kan invullen om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Heb je geen Uitvaartverzekering en nog geen contact met een begrafenisondernemer? Bespaar je naasten de kosten en zorgen van je begrafenis. Ontdek de voorwaarden van de Uitvaartverzekering van Belfius Direct Verzekeringen.

Heb je nog vragen of hulp nodig?

We helpen je graag verder